Aqualand-ul este cel mai important proiect singular ce a fost desfasurat la Baile Figa. Planul a fost contruirea a 3 topogane uriase si a unei piscine de apa dulce si incalzita.

De la o inaltime de peste 10 metri te poti aventura pe topoganul Kamikaze care ofera cele mai tari senzatii si o viteza de alunnecare foarte mare. Topoganul Spirala ofera o imbinare de serpentine si bucle care cu sguranta iti vor creste nivelul de adrenalina pe parcursul celor 70 m de alunecare. Pentru cei carora buclele si serpentinele ori vitezaa le provoaca ameteala si dureri de cap, este si varianta de topogan clasic. Acesta porneste de la aceeasi inaltime ca si celelalte doua dar ofera 3 benzi de alunecare si a fost gandit pentru cei care au competita in sange - de aici si numele topoganului de Concurs.

Piscina are lungime de 18 m cu latime de 15 m si adancime cuprinsa intre 0,8 si 1,2 m si colecteaza aventurierii din toate cele 3 topogane. Apa este incalzita cu ajutorul panourilor solare, ca sa fii sigur ca ai parte de o plonjare placuta.