1. Noutati
  2. Sezonul estival 2020 s-a deschis joi, 25 iunie

Sezonul estival 2020 s-a deschis joi, 25 iunie

Complexul Balnear Baile Figa implineste zece ani de la inaugurare, iar acest sezon debuteaza cu o premiera nationala - aerosoli salini in aer liber. Astfel de aerosoli salini se mai gasesc in Europa doar in Polonia si Germania. In interiorul complexului, exista doua zone in care, printr-un sistem special de pompare, microparticule din depozitul natural de sare ajung sa poata fi inhalate pe nas si pe gura.

Preturile pentru sezonul de vara 2020 raman neschimbate. Biletul de intrare costa 15 lei iar pentru accesul la tobogane se mai plateste suplimentar 10 lei.

In ciuda situatiei actuale cauzate de virus, suprafata de 15 hectare de care dispune statiunea, confera conditii de distantare sociala astfel incat capacitatea nu este afectata. S-au luat din timp masuri speciale de igienizare si distantare, impuse de legislatie, pentru ca turistii sa fie in siguranta. Exista dispersoare montate cu dezinfectanti in toata statiunea, angajatii poarta masti de protectie, sezlongurile si mesele de la terase sunt distantate si dezinfectate. De asemenea in piscine se va monitoriza ca distanta sa fie respectata, iar persoanele care doresc sa foloseasca raul lenes vor trebui sa isi aduca propriul colac. Terenul de fotbal, sauna si piscina interioara raman in continuare inchise.

ServiciiCazareNoutatiLocatie