1. Strand

Strand

strand si piscine

Daca initial s-a urmarit dezvoltarea potentialului salifier al zonei, acum te poti bucura si de bazine de apa dulce ori de un Rau Lenes amplasat in zona de S-V a statiunii. Gandit sa inconjoare o plaja ce are amplasat in centru un mic lac, rauletul este una dintre atractiile copiilor care se pot plimba in voie cu colaci si saltele pneumatice. Din pacate, lacul inconjurat de rau nu este destinat pentru balaceala momentan, insa te poti bucura de panorama intregii statiuni de pe podul ce il traverseaza.

Despre bazinele de apa dulce poti sti ca sunt trei la numar, dintre care unul se afla amplasat in interiorul centrului SPA. An de an, zonele de plaja ale complexului au fost extinse si au variat intre plaje cu iarba sau nisip. Dupa ce simti ca balaceala te-a obosit, te poti bucura de clipe de tihna sub una din zecile de umbrelute, sau daca vrei un bronz de invidiat, te poti bucura de soare relaxandu-te pe un sezlong.

Despre centrul SPA trebuie sa stii ca se afla amplasat chiar in mijlocul statiunii. Pe langa bazinul de apa dulce care este incalzit, aici poti profita pe toata perioada anului si de minibazine jacuzzi - 4 la numar. In aceeasi cladire mai poti gasi un cabinet medical, sali de masaj, sauna, o sala fitnes, un minibar şi un colţ cu masa de tenis şi o masa cu joc de fotbal. Programul de acces este intre 9:00-20:00.

Nu au fost uitati nici cei dintre voi care doresc sa se bucure de un picnic in aer liber, asa ca veti gasi amenajat un loc special pentru asta. Imprejurimile impadurite dar si forfata bazinelor iti vor reda experiente unice, si ca meniul sa fie complet ai la dispozitie si o cascada artificiala si un punct de belvedere spre intreaga zona.

FacilitatiCazarePreturiMediaLocatie